Tájékoztatás a Civitas Fidelissima Történelmi Vetélkedő döntőjének elhalasztásáról

A vírushelyzetre való tekintettel a Civitas Fidelissima Történelmi Vetélkedő 2021.december 3-i soproni döntőjének elhalasztásáról döntöttek a szervezők.

Nemrégiben még bizakodva folytak a szervezési munkálatok a Civitas Fidelissima Történelmi Vetélkedő 2021. december 3-i döntőjével kapcsolatban, bízva abban, hogy a verseny végső megmérettetésének lebonyolítására a járványügyi szabályok betartása mellett sor kerülhet.

Középirányító iránymutatás alapján, valamint a járványügyi helyzet alakulása, a megbetegedések egyre növekvő száma és a kedvezőtlen előrejelzések következtében fájó szívvel, de szervezőként a Soproni Tankerületi Központ arra a döntésre jutott, hogy a versenyzők, résztvevők, vendégek és közreműködők egészségének védelme érdekében a verseny döntőjét a járványhelyzetre való tekintettel elhalasztja.

Mi szervezők nagyon vártuk már, hogy a döntő keretében találkozhassunk a csapatokkal és hogy méltóképpen zárjuk le a soproni és Sopron környéki népszavazásnak emléket állító vetélkedőnket, ezért őszintén sajnáljuk, hogy a fennálló körülmények miatt el kell halasztanunk a megmérettetést. Reményeink szerint a döntőt várhatóan 2022. február-márciusi időszakban sikerül pótolnunk. A döntő új időpontjáról mindenkit értesíteni fogunk!

Reméljük hamarosan találkozunk!